Hospodský a život v hospodě



Každý hospodský má těžký život, a to hlavně proto, že jeho šichta začíná dopoledne a končí ve večerních hodinách. Pokud se totiž v hospodě vaří, tak je potřeba všechno připravit, ať mají hosté, co na oběd. Další věcí je, že nemůžete odejít z kuchyně, když nemáte nic nachystaného na další den. Navíc k tomu musíte točit pivo a obsluhovat lidi. Zkrátka žádný med. Ovšem je to daleko lepší, než abyste měli prázdný lokál. Pokud nechodí lidi, tak je potřeba udělat nějaké změny k lepšímu. Dnes se podíváme na zajímavé tipy, které můžete u vás v hospodě vyzkoušet.

jak zapálit vodní dýmku

  1. Jídlo – Zkuste se svých hostů zeptat, zda by ocenili, kdybyste začali vařit. Nemyslí se tím utopenec nebo nakládaný hermelín, ale teplé jídlo. Polévky nebo třeba uzenou cigáru nebo maso. Zkrátka hospodská jídla, které jsou klasikou. Sami zjistíte, zda o to někdo stojí nebo ne.
  2. Něco navíc – Máte doma starší chleba a nechcete ho vyhodit. Tak neváhejte, vezměte ho do hospody a udělejte štamgastům topinky. Nemusí za ně nic platit, zkrátka to udělejte jako poděkování za ty roky, co chodí. Lepší, jak chleba vyhodit a uděláte jim radost.
  3. Šipky – Velmi oblíbené jsou nyní sisalové terče na šipky. Dáte dva terče na zeď a lidé mohou za malý poplatek házet. Budou tak přicházet peníze a nemusíte se o nic strat.
  4. Vodní dýmky – Také velice oblíbené v poslední době. Jednoduše koupíte vodní dýmku, jak zapálit vodní dýmku ví každý a k tomu si dají pěkně pivo nebo i čaj. Zkrátka takový malý tahák pro mladé lidi, kteří nechtějí chodit jenom na pivo.
  5. Akce – Zkuste každý víkend nebo každý druhý víkend pořádat nějaké akce. Muziku, pečená kolena cigára nebo prostě turnaj v šipkách, kostkách nebo kartách. Akce, jako akce, mají je lidé rádi a určitě dojdou.

jak zapálit vodní dýmku

Zkuste se tedy zamyslet nad tím, jak zvednout hospodu a co by se u vás ujalo. Rozhodně uspějete a budete rádi za změny, se kterými jste začali.